Nutriční hodnoty (Vaječná tlačenka trochu jinak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 748 kJ / 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 67,86 g |
– nasycené | 21,42 g |
– nenasycené | 33,00 g |
–– mononenasycené | 19,80 g |
–– polynenasycené | 13,20 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,66 g |
Sodík | 1,87 g |
Sůl | 4,26 g |
Sacharidy | 5,70 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1 1 nakládaná zelenina Moravanka | Zelenina směs sterilovaná | |
2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
150 g 150 g měkkého salámu | Měkký salám | 150 g |
1 1 majonéza (100 g) | Majonéza | |
1 1 želatina na vaječnou tlačenku | Želatina vepřová | |
3 3 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
pepř mletý (dle chuti) | Pepř černý mletý |