Nutriční hodnoty (Marinované výpečky z vepřového kolena)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 147 kJ / 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,10 g |
Tuky | 22,67 g |
– nasycené | 1,78 g |
– nenasycené | 19,86 g |
–– mononenasycené | 13,92 g |
–– polynenasycené | 5,94 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 20,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 67,11 g |
– cukry | 38,37 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 stroužky 2 stroužky prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 polévková lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
10 stroužků 10 stroužků česneku vcelku | Česnek čerstvý | 70 g |
2 2 velké cibule nakrájené na silnější měsíčky | Cibule čerstvá | 140 g |