Nutriční hodnoty (Tarhoňa se zelím a uzeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 512 kJ / 1 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,38 g |
Tuky | 13,42 g |
– nasycené | 3,61 g |
– nenasycené | 6,01 g |
–– mononenasycené | 4,60 g |
–– polynenasycené | 1,41 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 21,85 g |
Cholesterol | 146 mg |
Sodík | 5,15 g |
Sůl | 12,50 g |
Sacharidy | 207,30 g |
– cukry | 25,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek tarhoni (250 ml) | Těstoviny pšeničné | 250 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku uzeného vývaru | Vývar vepřový | |
200-250 g 200-250 g uzené plece | Vepřová plec uzená | 225 g |
400 g 400 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 kousek 1 kousek sádla | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
cukr podle chuti | Cukr bílý |