Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tarhoňa se zelím a uzeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 512 kJ /
1 318 kcal
Bílkoviny82,16 g
– z toho živočišné bílkoviny44,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,38 g
Tuky13,42 g
– nasycené3,61 g
– nenasycené6,01 g
–– mononenasycené4,60 g
–– polynenasycené1,41 g
––– omega 30,30 g
Vláknina21,85 g
Cholesterol 146 mg
Sodík 5,15 g
Sůl12,50 g
Sacharidy207,30 g
– cukry25,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek tarhoni (250 ml) Těstoviny pšeničné 250 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku uzeného vývaru Vývar vepřový
200-250 g 200-250 g uzené plece Vepřová plec uzená 225 g
400 g 400 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 kousek 1 kousek sádla Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
cukr podle chuti Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.