Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechovo-karamelové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 253 kJ /
5 080 kcal
Bílkoviny120,15 g
– z toho živočišné bílkoviny79,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,00 g
Tuky325,30 g
– nasycené157,10 g
– nenasycené143,15 g
–– mononenasycené88,25 g
–– polynenasycené54,90 g
––– omega 38,49 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 1,99 g
Sodík 1,03 g
Sůl3,01 g
Sacharidy411,10 g
– cukry207,50 g
––– laktóza51,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
150 g 150 g cukru (písek, krystal, krupice) Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
100 g 100 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 100 g
200 ml 200 ml vlažné vody Voda 200 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
3 3 vanilkové nebo karamelové pudinky
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
1 1 karamelové Salko Mléko kondenzované slazené
mleté ořechy Vlašské ořechy mleté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.