Nutriční hodnoty (Ořechovo-karamelové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 253 kJ / 5 080 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,00 g |
Tuky | 325,30 g |
– nasycené | 157,10 g |
– nenasycené | 143,15 g |
–– mononenasycené | 88,25 g |
–– polynenasycené | 54,90 g |
––– omega 3 | 8,49 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 1,99 g |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 3,01 g |
Sacharidy | 411,10 g |
– cukry | 207,50 g |
––– laktóza | 51,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
150 g 150 g cukru (písek, krystal, krupice) | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
100 g 100 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 100 g |
200 ml 200 ml vlažné vody | Voda | 200 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
3 3 vanilkové nebo karamelové pudinky | ||
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
1 1 karamelové Salko | Mléko kondenzované slazené | |
mleté ořechy | Vlašské ořechy mleté |