Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s bílým jogurtem a balkánským sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 170 kJ /
2 670 kcal
Bílkoviny113,26 g
– z toho živočišné bílkoviny49,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,53 g
Tuky59,47 g
– nasycené36,95 g
– nenasycené17,87 g
–– mononenasycené15,22 g
–– polynenasycené2,65 g
––– omega 30,85 g
Vláknina20,27 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 4,25 g
Sůl10,37 g
Sacharidy410,23 g
– cukry46,53 g
––– laktóza19,27 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g těstovin Ferfalle (mašličky) Těstoviny pšeničné 500 g
malá plechovka plechovka sterilované kukuřice Kukuřice sterilovaná
mražený hrášek (stejné množství jako kukuřice) Hrášek zelený mražený
2 2 vetší rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 menší bílá paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 menší červená paprika (nebo 1/2 větší) Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 větší mrkev nastrouhaná nahrubo Mrkev čerstvá 50 g
200 g 200 g Balkánského sýru Sýr balkánský (50% t. v s.) 200 g
400 g 400 g Selského jogurtu (cca 3,5% tuku) Jogurt kravský bílý 3,5% 400 ml
lžíce lžíce hořcice Hořčice plnotučná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
chilli sůl (kdo má rád) Chilli paprička sušená
bazalka na ozdobu Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.