Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbová smaženice s nivou na topinky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 090 kJ /
978 kcal
Bílkoviny65,84 g
– z toho živočišné bílkoviny55,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,22 g
Tuky63,56 g
– nasycené29,45 g
– nenasycené24,49 g
–– mononenasycené20,53 g
–– polynenasycené3,97 g
––– omega 30,40 g
Vláknina24,16 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 2,25 g
Sůl5,39 g
Sacharidy25,40 g
– cukry10,58 g
––– laktóza3,19 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hub (měla jsem lesní a žampiony) Hřib čerstvý 300 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
80-100 g 80-100 g nivy Niva 50% t. v s. 90 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
máslo Máslo kravské
mletý kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
topinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.