Nutriční hodnoty (Houbová smaženice s nivou na topinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 090 kJ / 978 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,22 g |
Tuky | 63,56 g |
– nasycené | 29,45 g |
– nenasycené | 24,49 g |
–– mononenasycené | 20,53 g |
–– polynenasycené | 3,97 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 24,16 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 2,25 g |
Sůl | 5,39 g |
Sacharidy | 25,40 g |
– cukry | 10,58 g |
––– laktóza | 3,19 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hub (měla jsem lesní a žampiony) | Hřib čerstvý | 300 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
80-100 g 80-100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 90 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
máslo | Máslo kravské | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
topinky |