Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové puclíky s nivou a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 224 kJ /
2 444 kcal
Bílkoviny59,53 g
– z toho živočišné bílkoviny24,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,00 g
Tuky117,50 g
– nasycené75,30 g
– nenasycené39,38 g
–– mononenasycené35,68 g
–– polynenasycené3,70 g
––– omega 30,69 g
Vláknina26,50 g
Cholesterol 372 mg
Sodík 2,27 g
Sůl5,50 g
Sacharidy273,77 g
– cukry15,27 g
––– laktóza2,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor uvařených ve slupce Brambor zimní 1000 g
150 g 150 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 150 g
sůl Sůl mořská
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
110 g 110 g nivy Niva 50% t. v s. 110 g
2 hrsti 2 hrsti nasekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.