Nutriční hodnoty (Bramborové puclíky s nivou a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 224 kJ / 2 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 117,50 g |
– nasycené | 75,30 g |
– nenasycené | 39,38 g |
–– mononenasycené | 35,68 g |
–– polynenasycené | 3,70 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 26,50 g |
Cholesterol | 372 mg |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 273,77 g |
– cukry | 15,27 g |
––– laktóza | 2,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
110 g 110 g nivy | Niva 50% t. v s. | 110 g |
2 hrsti 2 hrsti nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |