Nutriční hodnoty (Omáčka s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 148 kJ / 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 13,04 g |
– nasycené | 3,08 g |
– nenasycené | 6,60 g |
–– mononenasycené | 5,44 g |
–– polynenasycené | 1,16 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 242 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřového masa | Vepřová kýta | 400 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
olej | Olej řepkový | |
8 lžic 8 lžic rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 120 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |