Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omáčka s vepřovým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 148 kJ /
513 kcal
Bílkoviny85,80 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,80 g
Tuky13,04 g
– nasycené3,08 g
– nenasycené6,60 g
–– mononenasycené5,44 g
–– polynenasycené1,16 g
––– omega 30,04 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 242 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy12,00 g
– cukry9,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřového masa Vepřová kýta 400 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
olej Olej řepkový
8 lžic 8 lžic rajčatového protlaku Protlak rajčatový 120 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.