Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s parmezánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie273 kJ /
65 kcal
Bílkoviny2,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,05 g
Tuky0,19 g
– nasycené0,07 g
– nenasycené0,07 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,04 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,54 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy11,61 g
– cukry7,39 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
3 3 nakládané okurky Okurka polní zavařená
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
šťáva z limetky Šťáva z limetky
olivový olej Olej olivový
sůl a pepř Pepř černý
parmezán Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.