Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s parmezánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 273 kJ / 65 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,05 g |
Tuky | 0,19 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,07 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 11,61 g |
– cukry | 7,39 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 svazek 1 svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | 110 g |
3 3 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
šťáva z limetky | Šťáva z limetky | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl a pepř | Pepř černý | |
parmezán | Parmezán |