Nutriční hodnoty (Rýžový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 489 kJ / 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,91 g |
Tuky | 3,42 g |
– nasycené | 0,72 g |
– nenasycené | 1,88 g |
–– mononenasycené | 0,89 g |
–– polynenasycené | 0,98 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 20,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 115,08 g |
– cukry | 28,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g rýže v suchém stavu | Rýže bílá | 100 g |
200 g 200 g zelených fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 200 g |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
4 4 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
10 10 velkých černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
čerstvá máta | Máta peprná list čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
tuňák v olivovém oleji | Tuňák v oleji |