Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rýžový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 489 kJ /
595 kcal
Bílkoviny15,91 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,91 g
Tuky3,42 g
– nasycené0,72 g
– nenasycené1,88 g
–– mononenasycené0,89 g
–– polynenasycené0,98 g
––– omega 30,05 g
Vláknina20,04 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy115,08 g
– cukry28,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g rýže v suchém stavu Rýže bílá 100 g
200 g 200 g zelených fazolových lusků Fazolky čerstvé 200 g
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
4 4 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
10 10 velkých černých oliv Olivy čerstvé zralé
čerstvá máta Máta peprná list čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
1 1 citrón Citrón čerstvý 90 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
tuňák v olivovém oleji Tuňák v oleji

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.