Nutriční hodnoty (Brokolicový salát s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 144 kJ / 1 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,84 g |
Tuky | 91,80 g |
– nasycené | 47,56 g |
– nenasycené | 32,78 g |
–– mononenasycené | 27,30 g |
–– polynenasycené | 5,48 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 22,46 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 510 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 28,00 g |
– cukry | 14,78 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
2 2 kuřecí stehenní řízky | Kuřecí stehenní řízky | |
4 4 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
dijonská hořčice | Hořčice dijonská | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |