Nutriční hodnoty (Pstruh na bramborech s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 871 kJ / 925 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,62 g |
Tuky | 61,20 g |
– nasycené | 29,81 g |
– nenasycené | 30,16 g |
–– mononenasycené | 25,77 g |
–– polynenasycené | 4,38 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 11,68 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 75,69 g |
– cukry | 13,02 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 pstruzi | Pstruh | |
70 g 70 g uzené slaniny | Špek | 70 g |
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 tenké plátky másla | Máslo kravské | 2 g |