Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec marinovaná a pečená v podmáslí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 094 kJ /
978 kcal
Bílkoviny138,09 g
– z toho živočišné bílkoviny136,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,89 g
Tuky33,33 g
– nasycené11,04 g
– nenasycené19,06 g
–– mononenasycené13,38 g
–– polynenasycené5,68 g
––– omega 30,28 g
Vláknina4,41 g
Cholesterol 422 mg
Sodík 650 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy31,05 g
– cukry22,23 g
––– laktóza21,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
400 ml 400 ml podmáslí Podmáslí 400 g
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
plná lžíce lžíce hořčice Hořčice plnotučná
lžička lžička kurkumy Kurkuma mletá
lžička lžička hnědého cukru Cukr třtinový
lžička lžička mleté papriky Paprika červená sušená
chilli podle chuti Chilli paprička sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletý kmín Kmín mletý
hrst hrst sušené cibule Cibule sušená
kousek kousek sádla Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.