Nutriční hodnoty (Vepřová plec marinovaná a pečená v podmáslí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 094 kJ / 978 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 136,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,89 g |
Tuky | 33,33 g |
– nasycené | 11,04 g |
– nenasycené | 19,06 g |
–– mononenasycené | 13,38 g |
–– polynenasycené | 5,68 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 4,41 g |
Cholesterol | 422 mg |
Sodík | 650 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 31,05 g |
– cukry | 22,23 g |
––– laktóza | 21,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
400 ml 400 ml podmáslí | Podmáslí | 400 g |
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
plná lžíce lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
lžička lžička kurkumy | Kurkuma mletá | |
lžička lžička hnědého cukru | Cukr třtinový | |
lžička lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
chilli podle chuti | Chilli paprička sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
hrst hrst sušené cibule | Cibule sušená | |
kousek kousek sádla | Sádlo vepřové |