Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Peka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 205 kJ /
2 917 kcal
Bílkoviny353,68 g
– z toho živočišné bílkoviny336,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,18 g
Tuky113,34 g
– nasycené49,57 g
– nenasycené56,75 g
–– mononenasycené47,60 g
–– polynenasycené9,15 g
––– omega 31,19 g
Vláknina36,98 g
Cholesterol 780 mg
Sodík 2,74 g
Sůl6,46 g
Sacharidy106,78 g
– cukry23,58 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg hovězího masa Hovězí kýta 500 g
0,5 kg 0,5 kg vepřového masa Vepřová kýta 500 g
0,5 kg 0,5 kg kuřecího masa (krůtí, jehněčí - dle chuti) Kuře prso 500 g
4 4 mrkve Mrkev čerstvá 200 g
3 3 petržele Petržel kořenová čerstvá
1/3 1/3 celeru Celer bulva čerstvá 180.00000536441803 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
8 8 větších brambor Brambor zimní 400 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
svazek svazek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
10 dkg 10 dkg anglické slaniny Anglická slanina 100 g
olivový olej Olej olivový
čerstvé bylinky - bazalka, saturejka, tymián, rozmarýn Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.