Nutriční hodnoty (Peka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 205 kJ / 2 917 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 353,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 336,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,18 g |
Tuky | 113,34 g |
– nasycené | 49,57 g |
– nenasycené | 56,75 g |
–– mononenasycené | 47,60 g |
–– polynenasycené | 9,15 g |
––– omega 3 | 1,19 g |
Vláknina | 36,98 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 2,74 g |
Sůl | 6,46 g |
Sacharidy | 106,78 g |
– cukry | 23,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
0,5 kg 0,5 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
0,5 kg 0,5 kg kuřecího masa (krůtí, jehněčí - dle chuti) | Kuře prso | 500 g |
4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
3 3 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
1/3 1/3 celeru | Celer bulva čerstvá | 180.00000536441803 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
8 8 větších brambor | Brambor zimní | 400 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
svazek svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
10 dkg 10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
olivový olej | Olej olivový | |
čerstvé bylinky - bazalka, saturejka, tymián, rozmarýn | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín |