Nutriční hodnoty (Vepřové po bratislavsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 13 374 kJ / 3 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 258,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 242,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,64 g |
Tuky | 188,12 g |
– nasycené | 105,11 g |
– nenasycené | 70,05 g |
–– mononenasycené | 62,81 g |
–– polynenasycené | 7,24 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 19,42 g |
Cholesterol | 946 mg |
Sodík | 889 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 110,75 g |
– cukry | 45,33 g |
––– laktóza | 20,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 1000 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
50 g 50 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 50 g |
80 g 80 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
170 g 170 g cibule | Cibule čerstvá | 170 g |
30 g 30 g mrkve | Mrkev čerstvá | 30 g |
30 g 30 g celeru | Celer bulva čerstvá | 30 g |
40 g 40 g zeleného hrášku | Hrášek zelený | 40 g |
40 g 40 g sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | 40 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
190 ml 190 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 190 ml |
citron | Citrón čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |