Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný dort se šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 988 kJ /
1 670 kcal
Bílkoviny52,22 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,82 g
Tuky41,19 g
– nasycené10,22 g
– nenasycené19,01 g
–– mononenasycené14,16 g
–– polynenasycené4,85 g
––– omega 30,34 g
Vláknina21,95 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 530 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy261,65 g
– cukry146,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
5 lžic 5 lžic vlažné vody Voda 90 ml
5 lžic 5 lžic krystalového cukru Cukr bílý 75 g
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
1 1 mascarpone Mascarpone
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 želatinový ztužovač Dr.Oetkera Ztužovač želatinový
cukr dle chuti Cukr bílý
5 5 větších jablek Jablko čerstvé 750 g
1/2 l 1/2 l vody Voda 500 ml
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
1 1 ztužovač Ztužovač šlehačky
mandarinkový kompot Mandarinka zavařená
čokoládové ozdoby Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.