Nutriční hodnoty (Polévka s rajčaty a červenou čočkou II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 146 kJ / 991 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,63 g |
Tuky | 14,29 g |
– nasycené | 2,04 g |
– nenasycené | 11,95 g |
–– mononenasycené | 8,76 g |
–– polynenasycené | 3,19 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 49,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 143,57 g |
– cukry | 28,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 3/4 l asi 3/4 l vody nebo zeleninového vývaru | Voda | 750 ml |
400 g 400 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
200 g 200 g červené čočky | Čočka červená neloupaná | 200 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
tymián | Tymián sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený |