Nutriční hodnoty (Rebarborová marmeláda se zázvorem a mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 186 kJ / 3 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,32 g |
Tuky | 0,48 g |
– nasycené | 0,24 g |
– nenasycené | 0,24 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 36,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 817,00 g |
– cukry | 806,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg rebarbory | Rebarbora čerstvá | 1000 g |
125 ml 125 ml vody | Voda | 125 ml |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
5 cm 5 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
750 g 750 g cukru | Cukr bílý | 750 g |
60 g 60 g kandovaného zázvoru | Zázvor kandovaný | 60 g |
2 lžíce 2 lžíce jemně nasekané čerstvé máty | Máta peprná list čerstvá | 30 g |