Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborová marmeláda se zázvorem a mátou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 186 kJ /
3 391 kcal
Bílkoviny11,32 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,32 g
Tuky0,48 g
– nasycené0,24 g
– nenasycené0,24 g
–– mononenasycené0,12 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,00 g
Vláknina36,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy817,00 g
– cukry806,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg rebarbory Rebarbora čerstvá 1000 g
125 ml 125 ml vody Voda 125 ml
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
5 cm 5 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
750 g 750 g cukru Cukr bílý 750 g
60 g 60 g kandovaného zázvoru Zázvor kandovaný 60 g
2 lžíce 2 lžíce jemně nasekané čerstvé máty Máta peprná list čerstvá 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.