Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svíčková podle maminky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie4 525 kJ /
1 081 kcal
Bílkoviny225,30 g
– z toho živočišné bílkoviny223,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,30 g
Tuky13,40 g
– nasycené5,88 g
– nenasycené6,14 g
–– mononenasycené5,44 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,12 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 470 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy14,60 g
– cukry1,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg zadního hovězího (nebo hovězí svíčkové) Hovězí kýta 1000 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
630 g 630 g Halali Halali
200 ml 200 ml smetany na vaření (nebo ke šlehání) Smetana kravská sladká 12% 200 ml
150 g 150 g zakysané smetany (nejlépe Jihočeské od Madety) Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
naložené brusinky (nebo rybíz) Brusinky zavařené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.