Nutriční hodnoty (Kýblový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 189 kJ / 3 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 93,00 g |
Tuky | 17,40 g |
– nasycené | 4,00 g |
– nenasycené | 11,10 g |
–– mononenasycené | 4,10 g |
–– polynenasycené | 7,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 184,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 760,00 g |
– cukry | 640,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 kg 3 kg zelí | Zelí bílé čerstvé | 3000 g |
2 kg 2 kg paprik | Paprika bílá čerstvá | 2000 g |
1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
1/2 kg 1/2 kg mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
500 ml 500 ml octa | Ocet lihový | 500 ml |
400 g 400 g cukru krystal | Cukr bílý | 400 g |
1 1 Deko | Sůl mořská |