Nutriční hodnoty (Hřibovo-masové koule plněné vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 318 kJ / 1 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 137,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,64 g |
Tuky | 85,09 g |
– nasycené | 21,66 g |
– nenasycené | 47,54 g |
–– mononenasycené | 37,24 g |
–– polynenasycené | 10,30 g |
––– omega 3 | 2,12 g |
Vláknina | 25,14 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 3,92 g |
Sůl | 9,44 g |
Sacharidy | 28,20 g |
– cukry | 11,42 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hřibů | Hřib čerstvý | 300 g |
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
½ l žičky žičky drceného kmínu | Kmín mletý | |
¼ l žičky žičky mletého pepře | Pepř černý mletý | |
strouhanka na zahuštění | Strouhanka pšeničná | |
4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná |