Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hřibovo-masové koule plněné vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 318 kJ /
1 510 kcal
Bílkoviny147,66 g
– z toho živočišné bílkoviny137,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,64 g
Tuky85,09 g
– nasycené21,66 g
– nenasycené47,54 g
–– mononenasycené37,24 g
–– polynenasycené10,30 g
––– omega 32,12 g
Vláknina25,14 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 3,92 g
Sůl9,44 g
Sacharidy28,20 g
– cukry11,42 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hřibů Hřib čerstvý 300 g
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
½ l žičky žičky drceného kmínu Kmín mletý
¼ l žičky žičky mletého pepře Pepř černý mletý
strouhanka na zahuštění Strouhanka pšeničná
4 4 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 280 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
strouhanka na obalení Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.