Nutriční hodnoty (Slaný koláč z hřibů, cukety a sýra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 7 978 kJ / 1 907 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,85 g |
Tuky | 93,92 g |
– nasycené | 26,92 g |
– nenasycené | 59,55 g |
–– mononenasycené | 44,09 g |
–– polynenasycené | 15,47 g |
––– omega 3 | 3,82 g |
Vláknina | 63,45 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,02 g |
Sacharidy | 142,95 g |
– cukry | 35,00 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g očištěných hřibů (použila jsem klouzky) | Hřib čerstvý | 600 g |
600 g 600 g očištěné cukety | Cuketa čerstvá | 600 g |
200 g 200 g Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
4 4 lahůdkové cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce granulovaného česneku | Česnek sušený | 30 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
4 lžíce 4 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 60 g |
4 lžíce 4 lžíce dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 60 g |
½ prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
½ l žičky žičky mletého pepře | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
3 lžíce 3 lžíce oleje na osmažení hub | Olej řepkový | 33 ml |
1 lžíce 1 lžíce oleje na pomazání papíru | Olej řepkový | 11 ml |