Nutriční hodnoty (Kovářská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 546 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 4,17 g |
– nasycené | 1,78 g |
– nenasycené | 1,74 g |
–– mononenasycené | 1,59 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 380 mg |
Sodík | 178 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 6,30 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hovězí dršťky vařené. Syrových je třeba 800 g, dáme vařit a proto tři hodiny | Dršťky hovězí | 400 g |
250 g 250 g hovězích jater, k tomu vše, co je třeba na knedlíčky | ||
poslední vodu z vaření dršťěk | Dršťky hovězí | |
1 1 velkou cibuli nebo dvě, čím více, tím lépe | Cibule čerstvá | 70 g |
paprika sladká to samé a pálivé podle toho, kolik sneseš | Paprika červená sušená | |
sádlo musí být fakt dobré, nejlépe domácí, ale i kupované vyzkoušené | Sádlo vepřové | |
hladké mouky podle potřeby, znáte to, na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |