Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kovářská polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 546 kJ /
369 kcal
Bílkoviny75,78 g
– z toho živočišné bílkoviny74,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky4,17 g
– nasycené1,78 g
– nenasycené1,74 g
–– mononenasycené1,59 g
–– polynenasycené0,15 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 380 mg
Sodík 178 mg
Sůl0,44 g
Sacharidy6,30 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hovězí dršťky vařené. Syrových je třeba 800 g, dáme vařit a proto tři hodiny Dršťky hovězí 400 g
250 g 250 g hovězích jater, k tomu vše, co je třeba na knedlíčky
poslední vodu z vaření dršťěk Dršťky hovězí
1 1 velkou cibuli nebo dvě, čím více, tím lépe Cibule čerstvá 70 g
paprika sladká to samé a pálivé podle toho, kolik sneseš Paprika červená sušená
sádlo musí být fakt dobré, nejlépe domácí, ale i kupované vyzkoušené Sádlo vepřové
hladké mouky podle potřeby, znáte to, na zahuštění Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.