Nutriční hodnoty (Bramborové bagety s prefermentem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 026 kJ / 2 396 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,63 g |
Tuky | 44,90 g |
– nasycené | 4,85 g |
– nenasycené | 36,38 g |
–– mononenasycené | 22,08 g |
–– polynenasycené | 14,30 g |
––– omega 3 | 3,26 g |
Vláknina | 23,94 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 7,26 g |
Sůl | 18,07 g |
Sacharidy | 417,13 g |
– cukry | 30,80 g |
––– laktóza | 4,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
150 g 150 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
1-2 g 1-2 g droždí | Droždí pekařské lisované | 1.5 g |
– vse smichame a zakryte nechame 10-12 – vse smichame a zakryte nechame 10-12 – vše smícháme a zakryté necháme 10-12 hodiny v teple kynout. | ||
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
100 g 100 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 100 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
80 g 80 g strouhaných vařených brambor | Brambor zimní | 80 g |
lžička lžička cukru | Cukr bílý | |
2-2,5 lžičky 2-2,5 lžičky soli | Sůl mořská | 18 g |
100 g 100 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 100 g |
150 g 150 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
7 g 7 g droždí | Droždí pekařské lisované | 7 g |