Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové bagety s prefermentem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 026 kJ /
2 396 kcal
Bílkoviny68,96 g
– z toho živočišné bílkoviny5,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,63 g
Tuky44,90 g
– nasycené4,85 g
– nenasycené36,38 g
–– mononenasycené22,08 g
–– polynenasycené14,30 g
––– omega 33,26 g
Vláknina23,94 g
Cholesterol 10 mg
Sodík 7,26 g
Sůl18,07 g
Sacharidy417,13 g
– cukry30,80 g
––– laktóza4,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
150 g 150 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
1-2 g 1-2 g droždí Droždí pekařské lisované 1.5 g
– vse smichame a zakryte nechame 10-12 – vse smichame a zakryte nechame 10-12 – vše smícháme a zakryté necháme 10-12 hodiny v teple kynout.
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
100 g 100 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 100 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
80 g 80 g strouhaných vařených brambor Brambor zimní 80 g
lžička lžička cukru Cukr bílý
2-2,5 lžičky 2-2,5 lžičky soli Sůl mořská 18 g
100 g 100 g žitné chlebové mouky Mouka žitná hladká 100 g
150 g 150 g pšeničné chlebové mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
7 g 7 g droždí Droždí pekařské lisované 7 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.