Nutriční hodnoty (Květákový salát s ačokčou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 611 kJ / 863 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,70 g |
Tuky | 50,99 g |
– nasycené | 8,09 g |
– nenasycené | 40,28 g |
–– mononenasycené | 29,74 g |
–– polynenasycené | 10,53 g |
––– omega 3 | 2,86 g |
Vláknina | 23,59 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 317 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 58,36 g |
– cukry | 24,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
½ květáku | Květák čerstvý | |
10 ks 10 ks maličkých ačokčí (do 4 cm) | Ačokča čerstvá | 1000 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
3 lžíce 3 lžíce za studena lisovaného oleje | Olej řepkový | 33 ml |
3 lžíce 3 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 45 ml |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |