Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákový salát s ačokčou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 611 kJ /
863 kcal
Bílkoviny32,06 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,70 g
Tuky50,99 g
– nasycené8,09 g
– nenasycené40,28 g
–– mononenasycené29,74 g
–– polynenasycené10,53 g
––– omega 32,86 g
Vláknina23,59 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 317 mg
Sůl0,57 g
Sacharidy58,36 g
– cukry24,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
½ květáku Květák čerstvý
10 ks 10 ks maličkých ačokčí (do 4 cm) Ačokča čerstvá 1000 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2 2 vejce natvrdo Vejce slepičí 140 g
3 lžíce 3 lžíce za studena lisovaného oleje Olej řepkový 33 ml
3 lžíce 3 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 45 ml
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.