Nutriční hodnoty (Kapr s cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 409 kJ / 2 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 190,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 128,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,16 g |
Tuky | 89,54 g |
– nasycené | 14,35 g |
– nenasycené | 50,51 g |
–– mononenasycené | 35,86 g |
–– polynenasycené | 14,66 g |
––– omega 3 | 2,40 g |
Vláknina | 110,40 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 372 mg |
Sůl | 0,86 g |
Sacharidy | 102,00 g |
– cukry | 14,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g filetů z kapra | Kapr filet | 800 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
150 g 150 g rajčatovéhp protlaku, | ||
1 dl 1 dl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
300 g 300 g vařené cizrny | Cizrna | 300 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
snítka snítka tymiánu | Tymián sušený |