Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr s cizrnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 409 kJ /
2 249 kcal
Bílkoviny190,16 g
– z toho živočišné bílkoviny128,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,16 g
Tuky89,54 g
– nasycené14,35 g
– nenasycené50,51 g
–– mononenasycené35,86 g
–– polynenasycené14,66 g
––– omega 32,40 g
Vláknina110,40 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 372 mg
Sůl0,86 g
Sacharidy102,00 g
– cukry14,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g filetů z kapra Kapr filet 800 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
150 g 150 g rajčatovéhp protlaku,
1 dl 1 dl červeného vína Víno červené suché 100 ml
300 g 300 g vařené cizrny Cizrna 300 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
snítka snítka tymiánu Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.