Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nejlepší jablkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 114 kJ /
1 700 kcal
Bílkoviny25,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,30 g
Tuky76,40 g
– nasycené18,88 g
– nenasycené55,44 g
–– mononenasycené36,44 g
–– polynenasycené19,00 g
––– omega 31,42 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 196 mg
Sůl0,76 g
Sacharidy224,60 g
– cukry71,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
220 g 220 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 220 g
60 g 60 g krystalového cukru Cukr bílý 60 g
120 g 120 g Hery Margarín 120 g
1 lžička 1 lžička kypřícího prášku Kypřící prášek 5 g
2 2 polévkové lžíce vody Voda
jablka (asi 5 středně velkých) Jablko čerstvé
cukr Cukr bílý
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
rozinky (nemusí být, pokud je nemáte rádi) Rozinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.