Nutriční hodnoty (Nejlepší jablkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 114 kJ / 1 700 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,30 g |
Tuky | 76,40 g |
– nasycené | 18,88 g |
– nenasycené | 55,44 g |
–– mononenasycené | 36,44 g |
–– polynenasycené | 19,00 g |
––– omega 3 | 1,42 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 196 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 224,60 g |
– cukry | 71,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220 g 220 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 220 g |
60 g 60 g krystalového cukru | Cukr bílý | 60 g |
120 g 120 g Hery | Margarín | 120 g |
1 lžička 1 lžička kypřícího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
2 2 polévkové lžíce vody | Voda | |
jablka (asi 5 středně velkých) | Jablko čerstvé | |
cukr | Cukr bílý | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
rozinky (nemusí být, pokud je nemáte rádi) | Rozinky |