Nutriční hodnoty (Salát z cukrového hrášku a hub)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 434 kJ / 821 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,41 g |
Tuky | 70,18 g |
– nasycené | 7,90 g |
– nenasycené | 61,22 g |
–– mononenasycené | 53,87 g |
–– polynenasycené | 7,35 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 15,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,29 g |
– cukry | 4,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g cukrového (nebo císařského) hrášku | ||
200 g 200 g žampiónů nebo hřibovitých světlých hub (nejlépe hřib pravý) | Žampion čerstvý | 200 g |
40 g 40 g lískových oříšků | Lískový ořech | 40 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje z lískových oříšků | Lískový ořech | 45 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
3 lžíce 3 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 45 ml |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |