Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vykostěné pečené vepřové koleno)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie512 kJ /
122 kcal
Bílkoviny4,06 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,06 g
Tuky0,48 g
– nasycené0,18 g
– nenasycené0,18 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,13 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,10 g
– cukry9,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
nové koření Nové koření
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
jalovec Jalovec sušený
sůl Sůl mořská
voda Voda
1 kostka 1 kostka Knorr
alobal

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.