Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort větroň)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 220 kJ /
5 072 kcal
Bílkoviny149,71 g
– z toho živočišné bílkoviny124,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,16 g
Tuky79,67 g
– nasycené35,19 g
– nenasycené36,39 g
–– mononenasycené27,28 g
–– polynenasycené9,12 g
––– omega 31,16 g
Vláknina7,90 g
Cholesterol 974 mg
Sodík 1,70 g
Sůl5,20 g
Sacharidy935,06 g
– cukry702,26 g
––– laktóza129,26 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
4 lžíce 4 lžíce horké vody Voda 72 ml
15 dkg 15 dkg moučkového cukru Cukr bílý 150 g
25 dkg 25 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
2 2 špičky nože prášku do pečiva Kypřící prášek 24 g
3/4 3/4 másla Máslo kravské 0.75 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
10 dkg 10 dkg moučkového cukru Cukr bílý 100 g
300 g 300 g polotučného sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 300 g
300 g 300 g moučkového cukru Cukr bílý 300 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
mandlové aroma Aroma mandlové
marmeláda Marmeláda jahodová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.