Nutriční hodnoty (Václavky na smetaně s krkovičkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 184 kJ / 1 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 124,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 116,87 g |
– nasycené | 50,56 g |
– nenasycené | 50,31 g |
–– mononenasycené | 40,88 g |
–– polynenasycené | 9,43 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 576 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 40,30 g |
– cukry | 38,20 g |
––– laktóza | 34,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
hlavičky václavek | Václavka čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla nebo 2 lžíce oleje | Sádlo vepřové | 30 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
250 ml 250 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
0,5 kg 0,5 kg vepřové krkovice | Vepřová krkovice | 500 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
máslová zásmažka | Jíška máslová |