Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Václavky na smetaně s krkovičkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 184 kJ /
1 717 kcal
Bílkoviny125,08 g
– z toho živočišné bílkoviny124,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky116,87 g
– nasycené50,56 g
– nenasycené50,31 g
–– mononenasycené40,88 g
–– polynenasycené9,43 g
––– omega 30,68 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 387 mg
Sodík 576 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy40,30 g
– cukry38,20 g
––– laktóza34,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hlavičky václavek Václavka čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce sádla nebo 2 lžíce oleje Sádlo vepřové 30 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
250 ml 250 ml kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
0,5 kg 0,5 kg vepřové krkovice Vepřová krkovice 500 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
máslová zásmažka Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.