Nutriční hodnoty (Bramborové nočky s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 13 089 kJ / 3 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 67,00 g |
Tuky | 114,86 g |
– nasycené | 10,52 g |
– nenasycené | 83,00 g |
–– mononenasycené | 11,20 g |
–– polynenasycené | 71,80 g |
––– omega 3 | 11,66 g |
Vláknina | 71,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 412,15 g |
– cukry | 54,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 800 g |
300 g 300 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 300 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
mořská sůl | Sůl mořská | |
150 g 150 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 150 g |
3 lžíce 3 lžíce tmavého třtinového cukru | Cukr třtinový | 36 g |
máslo nebo olej z ořech. jader | Máslo kravské | |