Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lečo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 436 kJ /
343 kcal
Bílkoviny21,04 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,68 g
Tuky15,89 g
– nasycené3,79 g
– nenasycené7,39 g
–– mononenasycené5,72 g
–– polynenasycené1,67 g
––– omega 30,06 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 225 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy25,70 g
– cukry19,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 papriky Paprika bílá čerstvá
5 5 rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 2 klobásy (nebo párky) Klobása
trocha trocha oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.