Nutriční hodnoty (Lečo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 436 kJ / 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,68 g |
Tuky | 15,89 g |
– nasycené | 3,79 g |
– nenasycené | 7,39 g |
–– mononenasycené | 5,72 g |
–– polynenasycené | 1,67 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 225 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 25,70 g |
– cukry | 19,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 2 klobásy (nebo párky) | Klobása | |
trocha trocha oleje | Olej řepkový |