Nutriční hodnoty (Kořenové bagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 554 kJ / 1 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,85 g |
Tuky | 9,74 g |
– nasycené | 1,87 g |
– nenasycené | 5,97 g |
–– mononenasycené | 0,96 g |
–– polynenasycené | 5,01 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 17,82 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 363,66 g |
– cukry | 23,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g vody | Voda | 150 ml |
150 g 150 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
1-2 g 1-2 g droždí | Droždí pekařské lisované | 1.5 g |
– vse dobre smichat a zakryte proti osychani a prachu nechat pracovat v teple mistnosti asi 10-12 – vse dobre smichat a zakryte proti osychani a prachu nechat pracovat v teple mistnosti asi 10-12 hodin. | ||
210 g 210 g vody | Voda | 210 ml |
50 g 50 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 50 g |
50 g 50 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
lžička lžička drceného kmínu | Kmín mletý | |
necelé 2 lžičky necelé 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
2-3 g 2-3 g droždí | Droždí pekařské lisované | 2.5 g |