Nutriční hodnoty (Výborné kuře na červeném víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 762 kJ / 421 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,78 g |
Tuky | 14,95 g |
– nasycené | 2,06 g |
– nenasycené | 12,16 g |
–– mononenasycené | 8,15 g |
–– polynenasycené | 4,01 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 8,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,58 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 30,47 g |
– cukry | 2,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
sůl | Sůl mořská | |
2 dl 2 dl červeného vína na podlévání (zvolila jsem španělské Los Molinos) | Víno červené suché | 200 ml |
hrnek hrnek vody | Voda | |
4 lžíce 4 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
2 2 dl červeného vína | ||
3 lžičky 3 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 15 g |
2 lžičky 2 lžičky práškového česneku | Česnek sušený | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce pálivé papriky (může být sladká) | Paprika pálivá | 15 g |