Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Výborné kuře na červeném víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 762 kJ /
421 kcal
Bílkoviny6,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,78 g
Tuky14,95 g
– nasycené2,06 g
– nenasycené12,16 g
–– mononenasycené8,15 g
–– polynenasycené4,01 g
––– omega 30,90 g
Vláknina8,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,58 g
Sůl8,40 g
Sacharidy30,47 g
– cukry2,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
sůl Sůl mořská
2 dl 2 dl červeného vína na podlévání (zvolila jsem španělské Los Molinos) Víno červené suché 200 ml
hrnek hrnek vody Voda
4 lžíce 4 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 60 ml
2 2 dl červeného vína 
3 lžičky 3 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 15 g
2 lžičky 2 lžičky práškového česneku Česnek sušený 10 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce pálivé papriky (může být sladká) Paprika pálivá 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.