Nutriční hodnoty (Dýňové latte)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 542 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,45 g |
Tuky | 0,08 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,02 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,31 g |
– cukry | 30,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-3 lžíce 2-3 lžíce dýňového pyré z pečené dýně | Pyré z dýně Hokkaidó | 37.5 g |
hrnek hrnek vody | Voda | |
asi 2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru (podle chuti) | Cukr třtinový | 30 g |
3 3 tyčinky celé skořice | Skořice ceylonská | |
lžička lžička hřebíčku | Hřebíček | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
špetička špetička nastrouhaného muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
3-4 tobolky 3-4 tobolky kardamomu | Kardamom prášek | |
dýňový sirup | Sirup citronový | |
silné espresso | Káva espresso | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá |