Nutriční hodnoty (Krkovička po portugalsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 677 kJ / 1 357 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,82 g |
Tuky | 54,46 g |
– nasycené | 14,09 g |
– nenasycené | 25,96 g |
–– mononenasycené | 19,58 g |
–– polynenasycené | 6,38 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 23,49 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 355 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 69,50 g |
– cukry | 51,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg vepřového krkovice | Vepřová krkovice | 500 g |
10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
12 12 oliv plněných ančovičkou | ||
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
1 1 celá skořice | Skořice ceylonská |