Nutriční hodnoty (Slávky středomořské)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 866 kJ / 1 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,07 g |
Tuky | 56,76 g |
– nasycené | 12,13 g |
– nenasycené | 40,49 g |
–– mononenasycené | 27,69 g |
–– polynenasycené | 12,80 g |
––– omega 3 | 1,02 g |
Vláknina | 16,33 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 3,76 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 71,59 g |
– cukry | 15,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg slávek | Slávky neloupané | 1000 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
3 3 masitá rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
10-15 stroužků 10-15 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 87.5 g |
1/2 svazku 1/2 svazku hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | 30 g |
svazek svazek bazalky | Bazalka čerstvá | |
0,5 l 0,5 l bílého suchého vína | Víno bílé suché | 500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |