Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slávky středomořské)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 866 kJ /
1 402 kcal
Bílkoviny69,07 g
– z toho živočišné bílkoviny60,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,07 g
Tuky56,76 g
– nasycené12,13 g
– nenasycené40,49 g
–– mononenasycené27,69 g
–– polynenasycené12,80 g
––– omega 31,02 g
Vláknina16,33 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 3,76 g
Sůl10,00 g
Sacharidy71,59 g
– cukry15,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg slávek Slávky neloupané 1000 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
3 3 masitá rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
10-15 stroužků 10-15 stroužků česneku Česnek čerstvý 87.5 g
1/2 svazku 1/2 svazku hladkolisté petržele Petržel nať čerstvá 30 g
svazek svazek bazalky Bazalka čerstvá
0,5 l 0,5 l bílého suchého vína Víno bílé suché 500 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.