Nutriční hodnoty (Krůtí biftečky s petrželkovými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 630 kJ / 868 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 124,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 28,18 g |
– nasycené | 10,19 g |
– nenasycené | 12,70 g |
–– mononenasycené | 10,12 g |
–– polynenasycené | 2,58 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 754 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,48 g |
Sacharidy | 28,40 g |
– cukry | 4,18 g |
––– laktóza | 3,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g krůtího masa (ořez) | Krůta prsa bez kůže | 400 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
4 lžíce 4 lžíce strouhaného tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 60 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 22.5 g |
strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
sádlo na smažení | Sádlo vepřové | |
vařené brambory | Brambor zimní | |
olej | Olej řepkový | |
plátek plátek másla | Máslo kravské | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |