Nutriční hodnoty (Václavky na kmínu s čínskym zelím a bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 838 kJ / 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,16 g |
Tuky | 1,73 g |
– nasycené | 0,68 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,65 g |
–– polynenasycené | 0,35 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 18,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,90 g |
– cukry | 0,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hlaviček mladých václavek | Václavka čerstvá | 300 g |
1 1 čínske zelí | Zelí čínské čerstvé | |
1 1 brambor | Brambor zimní | 50 g |
2 lžičky 2 lžičky kmínu | Kmín | 10 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |