Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Václavky na kmínu s čínskym zelím a bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie838 kJ /
200 kcal
Bílkoviny11,16 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,16 g
Tuky1,73 g
– nasycené0,68 g
– nenasycené1,00 g
–– mononenasycené0,65 g
–– polynenasycené0,35 g
––– omega 30,01 g
Vláknina18,54 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy26,90 g
– cukry0,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hlaviček mladých václavek Václavka čerstvá 300 g
1 1 čínske zelí Zelí čínské čerstvé
1 1 brambor Brambor zimní 50 g
2 lžičky 2 lžičky kmínu Kmín 10 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.