Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Václavky na červeno)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 331 kJ /
318 kcal
Bílkoviny17,17 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,17 g
Tuky1,99 g
– nasycené1,05 g
– nenasycené0,73 g
–– mononenasycené0,42 g
–– polynenasycené0,31 g
––– omega 30,00 g
Vláknina29,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 54 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy45,71 g
– cukry19,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hlaviček václavek Václavka čerstvá 500 g
1 1 paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
asi 1 1 cm kousek zázvoru Zázvor sušený
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
mletý pepř Pepř černý mletý
3 3 plné lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
1 lžička 1 lžička bazalky Bazalka čerstvá 5 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.