Nutriční hodnoty (Václavky na červeno)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 331 kJ / 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,17 g |
Tuky | 1,99 g |
– nasycené | 1,05 g |
– nenasycené | 0,73 g |
–– mononenasycené | 0,42 g |
–– polynenasycené | 0,31 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 29,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 45,71 g |
– cukry | 19,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hlaviček václavek | Václavka čerstvá | 500 g |
1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
asi 1 1 cm kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3 3 plné lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská |