Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s brynzou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 867 kJ /
1 641 kcal
Bílkoviny106,59 g
– z toho živočišné bílkoviny94,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,47 g
Tuky81,64 g
– nasycené42,25 g
– nenasycené30,25 g
–– mononenasycené25,80 g
–– polynenasycené4,45 g
––– omega 30,95 g
Vláknina18,40 g
Cholesterol 778 mg
Sodík 2,24 g
Sůl5,51 g
Sacharidy112,61 g
– cukry24,46 g
––– laktóza12,66 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500-600 g 500-600 g brambor Brambor zimní 550 g
125 g 125 g brynzy Brynza 125 g
150 g 150 g uzené vepřové plece Vepřová plec 150 g
1-2 1-2 cibule Cibule čerstvá 105 g
150 ml 150 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 150 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
70-80 g 70-80 g strouhaného sýra (Blaťácké zlato) Sýr kravský tvrdý 30% 75 g
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka mleté papriky Paprika červená sušená
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.