Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 867 kJ / 1 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 94,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,47 g |
Tuky | 81,64 g |
– nasycené | 42,25 g |
– nenasycené | 30,25 g |
–– mononenasycené | 25,80 g |
–– polynenasycené | 4,45 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 778 mg |
Sodík | 2,24 g |
Sůl | 5,51 g |
Sacharidy | 112,61 g |
– cukry | 24,46 g |
––– laktóza | 12,66 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500-600 g 500-600 g brambor | Brambor zimní | 550 g |
125 g 125 g brynzy | Brynza | 125 g |
150 g 150 g uzené vepřové plece | Vepřová plec | 150 g |
1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
70-80 g 70-80 g strouhaného sýra (Blaťácké zlato) | Sýr kravský tvrdý 30% | 75 g |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka mleté papriky | Paprika červená sušená | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |