Nutriční hodnoty (Dýňová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 344 kJ / 3 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,18 g |
Tuky | 159,72 g |
– nasycené | 46,95 g |
– nenasycené | 83,19 g |
–– mononenasycené | 32,78 g |
–– polynenasycené | 50,41 g |
––– omega 3 | 7,89 g |
Vláknina | 14,63 g |
Cholesterol | 991 mg |
Sodík | 4,48 g |
Sůl | 7,04 g |
Sacharidy | 437,92 g |
– cukry | 343,29 g |
––– laktóza | 16,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
105 g 105 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 105 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 6 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky zázvoru | Zázvor sušený | 3.5 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
150 g 150 g dýňového pyré | Pyré z dýně Hokkaidó | 150 g |
250 g 250 g sýru krémového (Philadelphia, Buko, já dala mascarpone) | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
25 g 25 g másla (změklého) | Máslo kravské | 25 g |
115 g 115 g cukru moučkového | Cukr bílý | 115 g |
2 lžičky 2 lžičky vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 14 ml |
100 g 100 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |