Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 344 kJ /
3 667 kcal
Bílkoviny112,65 g
– z toho živočišné bílkoviny82,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,18 g
Tuky159,72 g
– nasycené46,95 g
– nenasycené83,19 g
–– mononenasycené32,78 g
–– polynenasycené50,41 g
––– omega 37,89 g
Vláknina14,63 g
Cholesterol 991 mg
Sodík 4,48 g
Sůl7,04 g
Sacharidy437,92 g
– cukry343,29 g
––– laktóza16,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
105 g 105 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 105 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 2 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody Jedlá soda 6 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky zázvoru Zázvor sušený 3.5 g
špetka špetka soli Sůl mořská
150 g 150 g dýňového pyré Pyré z dýně Hokkaidó 150 g
250 g 250 g sýru krémového (Philadelphia, Buko, já dala mascarpone) Sýr kravský tvrdý 30% 250 g
25 g 25 g másla (změklého) Máslo kravské 25 g
115 g 115 g cukru moučkového Cukr bílý 115 g
2 lžičky 2 lžičky vanilkového extraktu Aroma vanilkové 14 ml
100 g 100 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.