Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka frankfurtská s párkem a bramborem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie7 217 kJ /
1 725 kcal
Bílkoviny46,87 g
– z toho živočišné bílkoviny29,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,47 g
Tuky111,53 g
– nasycené58,04 g
– nenasycené52,13 g
–– mononenasycené34,28 g
–– polynenasycené17,85 g
––– omega 30,17 g
Vláknina20,59 g
Cholesterol 163 mg
Sodík 1,68 g
Sůl4,00 g
Sacharidy126,35 g
– cukry17,01 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g frankfurtských párků Párek vepřový 200 g
300 g 300 g brambor Brambor zimní 300 g
70 g 70 g sádla Sádlo vepřové 70 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
7 g 7 g mleté papriky Paprika červená sušená 7 g
60-70 g 60-70 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 65 g
pepř mletý Pepř černý mletý
voda (podle potřeby) Voda
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
tekuté polévkové koření (možno vynechat) Polévkové koření tekuté
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.