Nutriční hodnoty (Polévka frankfurtská s párkem a bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 7 217 kJ / 1 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,47 g |
Tuky | 111,53 g |
– nasycené | 58,04 g |
– nenasycené | 52,13 g |
–– mononenasycené | 34,28 g |
–– polynenasycené | 17,85 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 20,59 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 126,35 g |
– cukry | 17,01 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g frankfurtských párků | Párek vepřový | 200 g |
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
70 g 70 g sádla | Sádlo vepřové | 70 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
7 g 7 g mleté papriky | Paprika červená sušená | 7 g |
60-70 g 60-70 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 65 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
voda (podle potřeby) | Voda | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
tekuté polévkové koření (možno vynechat) | Polévkové koření tekuté | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |