Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Václavky s fenyklem a bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 990 kJ /
476 kcal
Bílkoviny19,64 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,50 g
Tuky19,70 g
– nasycené11,84 g
– nenasycené7,66 g
–– mononenasycené6,57 g
–– polynenasycené1,09 g
––– omega 30,06 g
Vláknina30,50 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 189 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy39,66 g
– cukry9,16 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hlaviček václavek Václavka čerstvá 400 g
300 g 300 g fenyklu Fenykl hlíza 300 g
4 4 zemiaky
2 lžičky 2 lžičky mletého kmínu Kmín mletý 10 g
sůl Sůl mořská
2 plátky 2 plátky másla Máslo kravské 20 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.