Nutriční hodnoty (Václavky s fenyklem a bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 990 kJ / 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,50 g |
Tuky | 19,70 g |
– nasycené | 11,84 g |
– nenasycené | 7,66 g |
–– mononenasycené | 6,57 g |
–– polynenasycené | 1,09 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 30,50 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 189 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 39,66 g |
– cukry | 9,16 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hlaviček václavek | Václavka čerstvá | 400 g |
300 g 300 g fenyklu | Fenykl hlíza | 300 g |
4 4 zemiaky | ||
2 lžičky 2 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 plátky 2 plátky másla | Máslo kravské | 20 g |
olej | Olej řepkový |