Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát LFR)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 607 kJ /
5 642 kcal
Bílkoviny93,66 g
– z toho živočišné bílkoviny70,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,58 g
Tuky485,15 g
– nasycené52,87 g
– nenasycené400,36 g
–– mononenasycené277,86 g
–– polynenasycené122,50 g
––– omega 333,63 g
Vláknina32,55 g
Cholesterol 1,69 g
Sodík 2,71 g
Sůl6,11 g
Sacharidy210,20 g
– cukry40,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 1 kg 1 kg brambor uvařených ve slupce Brambor zimní 1000 g
20 dkg 20 dkg gothaje Měkký salám 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
3 3 kyselé okurky Okurka polní zavařená
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
hrst hrst mraženého hrášku Hrášek zelený mražený
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
worchester Worcestrová omáčka
1 PL 1 PL hořčice Hořčice plnotučná 15 g
4 dl 4 dl oleje Olej řepkový 400 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžičky 2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 10 g
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
2 lžičky 2 lžičky octa Ocet lihový 10 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.