Nutriční hodnoty (Bramborový salát LFR)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 607 kJ / 5 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,58 g |
Tuky | 485,15 g |
– nasycené | 52,87 g |
– nenasycené | 400,36 g |
–– mononenasycené | 277,86 g |
–– polynenasycené | 122,50 g |
––– omega 3 | 33,63 g |
Vláknina | 32,55 g |
Cholesterol | 1,69 g |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,11 g |
Sacharidy | 210,20 g |
– cukry | 40,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 1 kg 1 kg brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
20 dkg 20 dkg gothaje | Měkký salám | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
3 3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
hrst hrst mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
worchester | Worcestrová omáčka | |
1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
4 dl 4 dl oleje | Olej řepkový | 400 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžičky 2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky octa | Ocet lihový | 10 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |