Nutriční hodnoty (Ovocný salát s kadeřávkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 303 kJ / 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,08 g |
Tuky | 18,27 g |
– nasycené | 1,74 g |
– nenasycené | 15,65 g |
–– mononenasycené | 8,53 g |
–– polynenasycené | 7,12 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 32,26 g |
– cukry | 28,37 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 malé mlaďoučké listy kadeřávku | Kapusta kadeřavá čerstvá | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 granátové jablko | Granátové jablko jádra čerstvá | |
1 1 menší grep | Grapefruit čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce slunečnicových semen | Slunečnicová semínka loupaná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce jakéhokoliv za studena lisovaného oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička jablečného octa | Ocet jablečný | 5 ml |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |