Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný salát s kadeřávkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 303 kJ /
311 kcal
Bílkoviny2,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,08 g
Tuky18,27 g
– nasycené1,74 g
– nenasycené15,65 g
–– mononenasycené8,53 g
–– polynenasycené7,12 g
––– omega 30,97 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy32,26 g
– cukry28,37 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 malé mlaďoučké listy kadeřávku Kapusta kadeřavá čerstvá
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 granátové jablko Granátové jablko jádra čerstvá
1 1 menší grep Grapefruit čerstvý
1 lžíce 1 lžíce slunečnicových semen Slunečnicová semínka loupaná 15 g
1 lžíce 1 lžíce jakéhokoliv za studena lisovaného oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžička 1 lžička jablečného octa Ocet jablečný 5 ml
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
špetka špetka soli Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.