Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelizovaná řepa s cibulí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 159 kJ /
516 kcal
Bílkoviny4,56 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,56 g
Tuky2,27 g
– nasycené0,38 g
– nenasycené1,66 g
–– mononenasycené0,27 g
–– polynenasycené1,39 g
––– omega 30,00 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy115,70 g
– cukry75,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 uvařené červené řepy (velikost pomeranče) Červená řepa čerstvá
4 4 velké cibule Cibule čerstvá 280 g
5 PL 5 PL třtinového cukru Cukr třtinový 60 g
4 PL 4 PL octa balsamico Ocet balsamikový bílý 80 ml
3 3 větší snítky tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
(kdo má rád pikantní, může přidat chilli papričku nebo chilli pastu) Chilli paprička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.