Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory s opečenou hlívou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 499 kJ /
1 553 kcal
Bílkoviny27,31 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,81 g
Tuky85,59 g
– nasycené41,52 g
– nenasycené42,16 g
–– mononenasycené36,06 g
–– polynenasycené6,10 g
––– omega 30,18 g
Vláknina37,25 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,67 g
Sůl4,00 g
Sacharidy152,20 g
– cukry18,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g brambor Brambor zimní 800 g
200-250 g 200-250 g hlívy Hlíva ústřičná syrová 225 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
česnek Česnek čerstvý
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
kousek kousek sádla Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.