Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory s opečenou hlívou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 499 kJ / 1 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,81 g |
Tuky | 85,59 g |
– nasycené | 41,52 g |
– nenasycené | 42,16 g |
–– mononenasycené | 36,06 g |
–– polynenasycené | 6,10 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 37,25 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 152,20 g |
– cukry | 18,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
200-250 g 200-250 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 225 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
česnek | Česnek čerstvý | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská |