Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Banánový chlebíček se skořicí (kynutý))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 439 kJ /
2 495 kcal
Bílkoviny60,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,53 g
Tuky49,19 g
– nasycené21,17 g
– nenasycené25,71 g
–– mononenasycené17,03 g
–– polynenasycené8,68 g
––– omega 30,43 g
Vláknina22,78 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy442,04 g
– cukry99,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 g 1 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 1 g
160 g 160 g vody Voda 160 ml
150 g 150 g celozrnné pšeničné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 150 g
- ve vodě rozmícháme kousínek droždí, pak mouku a zakryté necháme v teple 12 hodin kynout Mouka pšeničná hladká
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
20 g 20 g vody Voda 20 ml
2 lžičky 2 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 10 ml
2-3 g 2-3 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 2.5 g
špetka špetka soli Sůl mořská
200 g 200 g strouhaného (mačkaného) banánu Banán čerstvý 200 g
40 g 40 g změklého sádla Sádlo vepřové 40 g
40 g 40 g cukru Cukr bílý 40 g
rozpuštěné máslo Máslo kravské
mletá skořice Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.